Lifestyle Mamame

De roze wolk was in het begin ver te zoeken, maar nu zit ik erop.

Op 15 april 2016 werd onze kleine meid, Annaï Vandenbussche, geboren. Een prachtig moment dat ik nooit meer zal vergeten. Dé eerste dagen na de bevalling waren overweldigend. Slapeloze nachten, drukke dagen, momenten van perfectie, maar ook momenten van complete hulpeloosheid,… de maanden die volgden kan ik enkel als een echte rollercoaster omschrijven.

Hoeveel ik woog of hoe ik eruit zag deed er echt niet toe. Ik was al blij als ik tussen de borstvoeding & flesjes door een douche kon nemen en zelf snel een boterham in mijn mond kon stoppen.

Maar naarmate de maanden voorbij vlogen vonden Annaï, Jasper, ons hondje Enna & ik een bepaald ritme en beetje per beetje begon ik in te zien dat ik helemaal niet meer was wie ik wilde zijn.

Op dat moment heb ik beslist om wat meer tijd in mezelf te steken en niet enkel met mijn nieuw gezinnetje, huishouden en werk bezig te zijn. Ik wilde mij terug goed in mijn vel voelen en wist dat enkel IK de beslissing kon nemen om daar iets aan te doen. Ik ben toen in avondschool gestart met de opleiding afslankingsconsulente & styling voor gevorderden & beetje per beetje vond ik mezelf terug.

Vandaag 1 jaar laten ben ik zo blij dat ik toen die beslissing genomen heb. Ik heb niet alleen mezelf teruggevonden, ik voel me beter en zelfzekerder dan ooit tevoren.
Dankzij de verschillende opleidingen die ik in de voorbije jaren gevolgd heb en dankzij mijn eigen ervaring als first-time-mom begeleid ik nu met veel plezier andere mama’s in de zoektocht naar die zelfzekerheid. Want ik geloof echt dat een gelukkige mama de beste mama is.

 

Geen reacties

Geen reacties

Plaats een reactie

Related Posts