Afslanking Mamame Styling

MAMAME gaat over tijd nemen voor jezelf…

Enkele maanden geleden was er een serieuze ophef toen de regering bekend maakte dat ze coaches ter beschikking stelden aan pasbevallen moeders om hun zwangerschapskilo’s kwijt te raken.

Dat die zwangerschapskilo’s de eerste maanden het laatste van je zorgen zijn daar sta ik volledig achter. Als firsttime-mom, die als 10-jarige zelf haar mama verloor, waren die eerste maanden een echte zoektocht. De 24 kilo die ik tijdens de zwangerschap bijkwam waren achteraf zeker geen pretje, maar dat kon wachten. Wachten tot Annai, ik en vooral ons gezin een ritme gevonden hadden waar we ons allemaal goed bij voelden.

Met MAMAME wil ik dan ook geen enkele mama pushen om aan opgelegde idealen te voldoen. MAMAME gaat hoofdzakelijk over tijd nemen voor jezelf, een leuke babbel, heerlijke gerechten, een ontspannende styling sessie, een leuke shopping experience,…

Ik focus mij op mama’s omdat ik weet dat het als mama niet altijd vanzelfsprekend is om tijd te maken voor jezelf. Maar alle vrouwen zijn bij MAMAME meer dan welkom!
PS: NU LOOPT ER EEN LEUKE GIVEAWAY OP MIJN INSTAGRAM PROFIEL, VERGEET ZEKER NIET DEEL TE NEMEN!

Geen reacties

Geen reacties

Plaats een reactie