FORMULES

#1 AFSLANKINGSBEGELEIDING

In 2016 werd ik mama van onze prachtige dochter Annaï, jammer genoeg voelde ik me, 24 kg later, heel wat minder mooi. Dat ik zoveel kilo’s zou bijkomen tijdens mijn zwangerschap dat had ik nooit verwacht. Gevolg? Ik voelde me helemaal niet goed in mijn vel, zeker toen ik merkte dat de kilo’s na de bevalling niet direct verdwenen. Daarbovenop was Annaï niet de gemakkelijkste baby, ze sliep pas nachtjes door toen ze zes maand oud was. Mijn roze wolk was dan ook vaak grijs. Energie om te sporten of een streng dieet te volgen had ik ook niet, maar ik wist wel dat ik mezelf terug wilde. Ik volgde een evenwichtig dieet en vulde dit aan met wat beweging, zonder de dingen die me gelukkig maken allemaal te laten. Een stukje chocolade, een lekkere cocktail of een heerlijke boterham dat moet toch kunnen?

Als afslankingsconsulente wil ik vooral dat jij je als mama goed voelt en dat het proces naar je streefgewicht zo aangenaam mogelijk verloopt!

HAPPY MOMMY, HAPPY BABY.

Hoe gaat de afslankingsbegeleiding in zijn werk?

Voor mij gaat het niet enkel om de kilo’s, ik wil vooral dat mijn mama’s zich goed voelen en dat het allemaal te combineren valt met de kindjes en als gezin. 

#2 STIJLANALYSE – PERSONAL STYLING

Ieder lichaam reageert anders op een zwangerschap, maar geen enkel lichaam blijft exact hetzelfde na de bevalling. Als mama verandert heel je wereld op het moment dat je voor de eerste keer dat klein engeltje ziet.

Hoe je eruit ziet is vooral de eerste maanden na de bevalling het laatste van je zorgen. Maar stilletjes aan vind je een routine & wil je naast mama toch ook, al is het maar voor eventjes, jezelf zijn. Vaak merk je op dat moment dat je eigenlijk niet meer weet wie jij precies bent. Welke stijl je eigenlijk had of hebt en wat je precies moet aantrekken. Ik heb het zelf meegemaakt. Kleren kiezen, kopen zonder ook maar iets te passen, de juiste outfit samenstellen waren voor mijn zwangerschap geen enkel probleem. Maar erna was het toch ook weer even zoeken.

Toch ben ik erin geslaagd om mijn “nieuw” lichaam terug in de verf te zetten en mijn eigen stijl beetje per beetje terug te vinden, maar vooral opnieuw uit te vinden. Als mama voel ik mij veel zekerder, want zeg nu zelf een kindje voelen groeien, op de wereld zetten en opvoeden is iets waar wij als mama meer dan trots op mogen zijn!

Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd als kleur- & stijlconsulente en dit jaar heb ik een gevorderdencursus gevolgd om mij nog meer in de laatste tips & tricks te verdiepen.

Samen met jou ga ik dan ook graag op zoek naar de juiste kleding om je lichaamsvormen het beste te laten uitkomen & waarin het vooral belangrijk is dat je persoonlijkheid volledig tot zijn recht komt.

Wat houdt een stijl analyse in?